fredag 13. februar 2015

Oppdrag 15 - Valgfri - Ny lærar!

Hei bloggen!


Bildekjelde (HER)
I dag kom den nye læraren, og det var veldig kjekt, sidan dette har me gleda oss til lenge! Ho virka veldig koselig, og som om ho hadde god peiling innan faget. Over til oppdraget som me fekk i dag, var det ein valgfri oppgåve mellom å anten skrive om kva me ville ha jobba som, viss me skulle ha jobba innan media. Den andre oppgåva var å skrive om drømmeintervjuet vårs.

Eg valgte oppgåven drømmeintervjuet, og då tenkte eg at den personen hadde valgt å intervjua, var ein av dei rikaste kjendisane. Det eg hadde hatt lyst  å spurt han/ho om, var om korleis dei tenkte om urettferdigheta som me har i verda. Eg hadde spurt om han/ho tenkjer at godene er delt likt og kva dei tenkjer om dette.


Bildekjelde (HER)
Grunnen til at eg ville intervjua han/ho, var sidan eg tenkjer at det at nokon skal ha så sykt mykje meir pengar enn andre, og at det er så urettferdig ferdigt fordelt, er ganske feigt. Me som bur i Noreg er jo veldig heldige, i og med at me er eit av verdas rikaste land. Eg trur ikkje at alle er klar over kor heldige me som bur her er.


Som ein avslutning tenkjer eg at det å intervjua denne personen hadde vore ein veldig interessant og lærerik opplevelse.
Dette trur eg hadde lært veldig mykje av og at eg hadde sett på korleis personen såg på det. Eg tenkjer at det også hadde vore interessant å intervjue ein veldig fattig person, men det får eg skrive om ein anna gong!

Q: Kven hadde du valgt å intervjua, viss du kunne velge kven som helst?

-Karen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar