fredag 26. september 2014

Oppdrag 4 - Eventyrveka

Hei kjære lesare!

Idag er oppgåven å skrive litt om eventyrveka som skal vere i Sandnes.

Eventyrveka er noko som skjer i Sandnes kvar haust. Det er diverse tilbod i butikkane, mange aktiviter for barn i både Langgata og på Vågen, men ikkje minst i Sandvedparken. Det er i Sandved parken det meste skjer, og der er det alt frå eventyr fortelling, dansing til fiolin speling. Eg har til og med vore med tre-fire år sjølv, og dette er noko eg verkeleg vil anbefale for familier med barn på ca 2-12 års alderen :)

Ein anna ting som også skjer i eventyrveka, er eventyropptoget. Kvar barnehage i område har planlagt eit eventyr med kostymer og musikk. Totalt er det ca 700 barn som går i dette toget.

På fredagskvelden kl 20.00 skal Mikkel og reverockerene ha konsert på scenen i parken. Dette er noko som høyrdes kjekt ut, og eg håpar mange tar turen ned og ser!

Dette var litt om det som skjedde igår og kva som skal skje idag, men i morgon skreiv Sandnes kommunne at dette skulle skje:
Lørdag kl. 11-14 presenteres eventyrtorget i Langgata. Her lager Sandnes bibliotek, sammen med Kultur&Fritidsavdelingen aktiviteter for og med ungene. Aud Jorunn Hakestad fra Sandnes bibliotek sitter i putekroken og forteller eventyret om "Geitekillingen som kunne telle til ti" for små bytroll. Sture Mønnich underholder rundt leirbålet. En liten oase i handlegaten. Barn oppfordres til å kle seg ut!


Bilde kjelde HER

Bilde kjelde HER
Bilde kjelde HER

 Bilde kjelde HER

Bilde kjelde HER

Bilde kjelde HER
Kjelde HER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar